Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

Politika piškotkov podjetja Endless Pools

Podjetje Endless Pools®, ki ima sedež v Astonu (Pennsylvania; ZDA), je pripravilo to politiko zasebnosti za www.endlesspools.si z namenom pokazati, da strogo spoštuje pravico do zasebnosti. V nadaljevanju so navedeni načini, na katere Endless Pools zbira in obdeluje podatke, pridobljene na tej spletni strani. Prosimo, da pred uporabo in pošiljanjem svojih osebnih podatkov natančno prebere to politiko zasebnosti. Z uporabo te spletne strani se strinjate z vsemi pogoji te politike zasebnosti, zato vas prosimo, da strani ne uporabljate, če se ne strinjate s katerimkoli delom te politike zasebnosti.

Osebni podatki

Na spletni strani zbiramo vaše osebne podatke in druge podatke o vas – vključno z imenom, priimkom, naslovom, telefonsko številko in e-naslovom, če nam jih zaupate med obiskom te strani, kot npr. v primeru, da si ustvarite spletni račun ali profil, naročite ali registrirate izdelek, sodelujete v natečajih ali nagradnih igrah, se naročite na newsletter, sodelujete v raziskavi, kontaktirate klicni center oz. službo za pomoč strankam ali storite kakršnokoli drugo interakcijo na tej spletni strani. Vse vaše podatke lahko uporabimo v uradne oz. pravne namene, med katerimi so npr. odgovarjanje na vaša vprašanja in povpraševanja, obdelava vaših transakcij, obveščanje o novostih, pošiljanje novic o izdelkih, ter v administrativne namene, kot sta npr. priprava (marketinških) kampanj in beleženje, kateri deli spletne strani so vam zanimivi.

Če se odločite za poslovno sodelovanje ali sodelujete v eni izmed naših aktivnosti, vaše osebne podatke lahko delimo s hčerinskimi podjetji oz. družbami in poslovnimi partnerji podjetja Endless Pools z namenom obveščanja in pošiljanja informacij o programih podjetja Endless Pools ali njegovih poslovnih partnerjev. Občasno boste od njihovih partnerjev, ki skrbijo za oglaševanje, prejeli tudi marketinški ali promocijski material. Vaše osebne podatke lahko uporabimo za interne poslovne namene, kot so npr. optimizacija spletne uporabniške izkušnje ter analiza in vodenje poslovanja. Spodaj preverite možnosti za prijave oz. možnosti izbire.

Vaše osebne podatke uporabljamo v imenu Endless Pools za zagotavljanje storitev, ki jih želite, kot so npr. odgovarjanje na vprašanja o izdelkih, registracija izdelkov, izpolnjevanje naročil delov, izdelkov ali zahtev v sklopu podpore strankam, vodenje nagradnih iger, natečajev ali programov za spodbujanje zavzetosti, olajšanje spletnega pridobivanja informacij in ogleda izdelkov, ogled želenih katalogov izdelkov. Osebne podatke uporabljamo tudi za pošiljanje novic o naših izdelkih in promocijah ter za izvedbo spletnih anket oz. raziskav, nagradnih iger, natečajev in programov za spodbujanje zvestobe prek e-pošte, telefona ali klasične pošte ter za obveščanje o posebnih dogodkih, akcijah in ugodnostih, ki bi vas utegnile zanimati. Podatke lahko uporabimo za izboljšanje spletnih in drugih storitev podjetja Endless Pools, kot sta npr. podpora strankam in servisiranje izdelkov, za boljše razumevanje potreb in želja (potencialnih) strank, ko razvijamo izboljšave, nadgradnje in inovacije izdelkov, ter za zagotavljanje vam zanimivih vsebin spletne strani. Če se prijavite za zaposlitev v podjetju Endless Pools, uporabimo osebne podatke, ki nam jih zaupate, za obdelavo vaše prijave.

Obvestilo o uporabi te spletne strani za otroke

Ta spletna stran ni namenjena otrokom, zato prosimo, da otroci ne dajejo osebnih informacij prek te spletne strani.

Pasivno zbiranje neosebnih podatkov

Zbiramo lahko tudi druge podatke, ki po naravi niso osebni, kot so npr. datum rojstva, spol, poštna številka, ime domene, URL, brskalnik in operacijski sistem ter deli te spletne strani, ki ste jih obiskali. Ti podatki nam pomagajo razumeti vzorce obiskov te spletne strani in jih lahko uporabimo za prilagoditev in izboljšanje vaše spletne izkušnje – prikazovanje vam zanimivih vsebin, dogodkov in oglasov, prikazovanje vsebin glede na območje, kjer živite (na podlagi poštne številke).

Ta spletna stran uporablja piškotke – majhne delce podatkov, ki jih spletni strežnik prenese na posameznikov računalnik, uporabljajo pa se za poročanje o uporabi in zbiranje demografskih informacij, kar nam omogoča, da izvemo več o uporabnikih spletne strani in njihovih zanimanjih. Piškotki so danes standard, uporablja jih večina spletnih strani, saj uporabnikom olajšajo dostop do določene spletne strani in njeno uporabo (npr. zagotavljajo informacije, ki omogočajo, da se uporabniku prikazuje njemu zanimiva vsebina, omogočajo boljšo varnost, beležijo osebne podatke). Na splošno lahko piškotke prebere le tisti strežnik, ki jih zagotovi. Če želite, lahko piškotke kadarkoli odstranite s svojega računalnika, jih zbrišete ali jim avtomatično zavrnete dostop do vašega brskalnika. Če želite o teh funkcijah izvedeti več, prosimo preberite navodila za uporabo vašega brskalnika. Če zavrnete uporabo piškotkov, boste morda nekatere dele spletne strani težje uporabljali (ali jih sploh ne boste mogli).

Spletna stran uporablja male podatkovne datoteke (ang. pixel tags, web beacons ali clear GIFs), ki služijo za branje in nameščanje piškotkov, posledično pa zbiranje statističnih podatkov o uporabi strani in odzivih njenih uporabnikov. "Pixel Tags" nam omogočajo štetje obiskovalcev izbranih spletnih (pod)strani in nam pomagajo določiti učinkovitost promocijskih ali oglaševalskih kampanj. Če se "Pixel Tags" uporabi v HTML e-sporočilih, pošiljatelj lahko ugotovi, ali je prejemnik e-sporočilo odprl ali ne. Podjetje Endless Pools to tehnologijo uporablja samo za komunikacijo, v katero uporabniki privolijo, z njeno pomočjo pridobljeni podatki pa so del množice podatkov, ki jih uporabimo zgolj za statistično analizo.

Podjetje Endless Pools neosebne podatke zbira za interno uporabo kot masovne podatke in pri tem ne identificira posameznega uporabnika. Zbrani neosebni podatki so lahko posredovani hčerinskim podjetjem, strateškim partnerjem, trgovcem in oglaševalcem. V nekaterih primerih lahko kombiniramo neosebne podatke z osebnimi (kot npr. povezovanje e-naslova s piškotki). V primeru, da neosebne podatke kombiniramo oz. povežemo z osebnimi, skupek teh podatkov v skladu s to Politiko obravnavamo kot zaupne osebne podatke.

Nekateri načini uporabe piškotkov na tej spletni strani so lahko pod nadzorom zunanjih sodelavcev oz. drugih podjetij, s katerimi Endless Pools sodeluje, da lahko upravlja določene programe in izpolni specifične zahteve uporabnikov. Čeprav podjetje Endless Pools pri uporabi piškotkov od njih zahteva spoštovanje pogojev te Politike, Endless Pools ni odgovoren za rabo piškotkov tretje osebe. Ta stran lahko nudi storitev, ki vam omogoča pošiljanje elektronskih razglednic ali drugih sporočil. Če se odločite za to možnost, vas prosimo za vnos prejemnikovega imena in e-naslova, zraven pa zapišete še želeno sporočilo. Z uporabo te storitve jamčite, da ste upravičeni do uporabe in deljenja prejemnikovega imena in e-naslova za ta namen.

Kako delimo osebne podatke

Podjetje Endless Pools lahko deli osebne podatke, vključno s podatki, ki jih vnesete na spletni strani, s hčerinskimi podjetji in tretjimi osebami, kot je opredeljeno v nadaljevanju. Pri tem morate upoštevati, da podjetje Endless Pools lahko vaše podatke posreduje ali prejme od hčerinskih podjetij ali tretjih oseb iz drugih držav, vključno z ZDA, kjer veljajo drugačni zakoni o varstvu zasebnosti in osebnih podatkov kot v državi, kjer prebivate. Čeprav ti predpisi niso tako obsežni in strogi kot v vaši državi, bo podjetje Endless Pools sprejelo ustrezne ukrepe, da bodo vaši osebni podatki obravnavani na način, ki je opredeljen v tej Politiki.

  • Hčerinska podjetja. Osebne podatke lahko delimo s svojimi hčerinskimi podjetji in poslovnimi partnerji po vsem svetu za namene, opisane zgoraj. Seznam določenih hčerinskih in partnerskih podjetij je na voljo na spletni strani: http://www.masco.com/our_companies/index.html.
  • Ponudniki storitev. Zunanji ponudniki storitev nam lahko pomagajo upravljati poslovanje in to spletno stran, v našem imenu vodijo in izvajajo aktivnosti, kot so npr. pošiljanje e-sporočil, gostovanje spletnih strani za iskanje zastopnikov in prodajalcev, zagotavljanje izvedbe naročil, oglaševanje, podpora in pomoč strankam, izvajanje nagradnih iger, natečajev in programov za spodbujanje zavzetosti.  Osebne podatke lahko delimo s tovrstnimi tretjimi osebami za zgoraj navedene namene. Če npr. želite brošuro, bomo vaše osebne podatke delili z našo agencijo, ki bo izpolnila vašo zahtevo in vam poslala brošuro.
  • Zastopniki in trgovci. Osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami, ki prodajajo naše izdelke. Zastopnik ali trgovec lahko stopi z vami v neposreden stik prek e-pošte ali klasične pošte. Če osebne podatke vnesete, delite oz. sporočite prek spletne strani tretje osebe ali na kakršenkoli drug način, se vaša transakcija izvede prek spletne strani tretje osebe oziroma prek tretje osebe same (in ne na tej spletni strani), zato bodo vsi tako pridobljeni oz. zbrani podatki obdelovani in hranjeni v skladu s politiko zasebnosti oz. politiko varovanja osebnih podatkov te tretje osebe. Endless Pools priporoča, da natančno preberete politiko zasebnosti oz. politiko varovanja osebnih podatkov vsake tretje osebe, ki vas lahko kontaktira glede izdelkov podjetja Endless Pools ali katerega od njegovih hčerinskih podjetij.
  • Druga določila. Osebne podatke posameznega uporabnika lahko po zakonu delimo z drugimi podjetji, ki niso del podjetja Endless Pools (i); (ii) v primeru prenosa lastništva ali lastnine ali v primeru bankrota podjetja Endless Pools (iii), ko ugotovimo, da je deljenje določenih podatkov nujno za izpolnjevanje zahtev organov kazenskega pregona ali nadzornih organov ali drugih pravnih postopkov ali (iv) za zaščito interesov ali zagotavljanje varnosti obiskovalcev spletne strani, strank, poslovnih partnerjev, zaposlenih podjetja Endless Pools ali javnosti; (v) da se nam omogoči najti ustrezne rešitve ali omejiti škodo, ki bi jo lahko utrpeli (vi) za uveljavljanje naših Pogojev uporabe; in (vii) kot odziv na krizno situacijo.
  • Strateški partnerji. Za zagotavljanje dodatnih elementov na tej spletni strani se bomo občasno povezali s podjetji, ki niso v lasti podjetja Endless Pools oz. niso njegova hčerinska podjetja. Tovrstna sodelovanja lahko vključujejo poslovne partnerje, sponzorje in povezovanje z drugimi uveljavljenimi znamkami (ang. co-branding). Vse podatke, vključno z osebnimi podatki, ki jih boste vnesli oz. oddali prek spletne strani, ki jo postavimo v sodelovanju s strateškim(i) partner(ji), bomo delili z njimi. S sodelovanjem v aktivnostih ali deljenjem vaših podatkov na tovrstnih straneh se strinjate, da vaše osebne podatke posredujemo prej omenjenim strateškim partnerjem. Ti bodo vaše podatke uporabljali v skladu z lastno Politiko zasebnosti oz. Politiko varstva osebnih podatkov, zato za več informacij o tem obiščite njihovo spletno stran.

Vsebina, ki jo ustvarijo uporabniki

Določene podstrani te spletne strani omogočajo uporabnikom ustvarjanje in objavo lastnih vsebin, kot na primer "Komentarji" ali "Kontaktirajte nas". Vsi podatki, ki jih na ta način objavite, so javno dostopni, zato bodite previdni pri tem, katere podatke objavite. Dobro premislite, ali želite svoje osebne, finančne in druge občutljive podatke deliti z vso javnostjo. Podjetje Endless Pools ne more preprečiti uporabo teh podatkov na način, ki bi kršil to Politiko zasebnosti, predpise ali vašo zasebnost in varnost, ter ni odgovoren za posledice vaših objav.

Nagradne igre, natečaji ipd

Na spletni strani lahko organiziramo nagradne igre, srečolove, natečaje in podobne promocijske aktivnosti, za sodelovanje v katerih se boste morda morali registrirati tudi pri sponzorjih oz. tretjih osebah, ki sodelujejo pri organizaciji tovrstnih aktivnosti. Skrbno preberite pravila in pogoje sodelovanja vsake promocijske aktivnosti, v kateri sodelujete prek te spletne strani, saj lahko vsebujejo dodatne pomembne informacije o tem, kako oz. v katere namene bo Endless Pools ali sponzor uporabil vaše osebne podatke. Če se pravila in pogoji sodelovanja glede ravnanja oz. namena uporabe vaših osebnih podatkov izključujejo s to Politiko, bodo upoštevana pravila in pogoji sodelovanja posamezne promocijske aktivnosti.

Povezave in politika zaebnosti tretjih oseb

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih ne upravlja podjetje Endless Pools. Endless Pools NI ODGOVOREN ZA POLITIKO ZASEBNOSTI ALI VSEBINO DRUGIH SPLETNIH STRANI, VKLJUČNO S SPLETNIMI STRANMI, KI JIH UPRAVLJAJO NJEGOVA HČERINSKA PODJETJA. Tovrstne povezave so objavljene zgolj v pomoč uporabnikom in niso objavljene z namenom promocije strani, na katero vas povezave preusmerijo. Če osebne podatke vnesete, delite oz. sporočite prek spletne strani tretje osebe, se vaša transakcija izvede prek spletne strani tretje osebe oziroma prek tretje osebe same (in ne na tej spletni strani), zato bodo vsi tako pridobljeni oz. zbrani podatki obdelovani in hranjeni v skladu s politiko zasebnosti oz. politiko varovanja osebnih podatkov te tretje osebe. V podjetju Endless Pools priporočamo, da natančno preberete in se seznanite s politiko zasebnosti tretje osebe in spletnih strani, ki jih upravlja in na katere ste bili preusmerjeni s povezavami na tej spletni strani.

Varnost osebnih podatkov

Endless Pools bo sprejel ustrezne ukrepe za: (i) varstvo in zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, spremembami, objavo ali uničenjem ter (ii) hrambo osebnih podatkov v skladu z veljavnimi predpisi. Trudimo se, da tudi naša hčerinska podjetja, poslovni partnerji in ponudniki storitev z vašimi osebnimi podatki ravnajo skrbno in odgovorno ter ohranjajo njihovo zaupnost. Za vse spletne transakcije, prek katerih nam posredujete svoje osebne podatke, uporabljamo sodobno tehnologijo, da jih ustrezno zavarujemo. Žal noben varnostni sistem ali sistem za prenos podatkov prek spleta ne zagotavlja popolne varnosti oz. zaščite.

Zato za zaščito svoje zasebnosti v e-sporočila, ki nam jih pošljete, ne vključujte občutljivih osebnih podatkov. Prek e-pošte ne pošiljajte številke kreditne kartice ali drugih občutljivih osebnih podatkov. Opozarjamo vas, da podjetje Endless Pools od vas ne bo zahtevalo pošiljanja občutljivih osebnih podatkov prek e-pošte. Preden posredujete svoje osebne podatke, se vedno prepričajte o avtentičnosti pošiljatelja in vsebine sporočila.

Prijava/izbira

Ta spletna stran vam lahko omogoči prijavo na prejemanje marketinških sporočil od podjetja Endless Pools, njegovih hčerinskih podjetij in drugih poslovnih partnerjev. Če se nanje ne prijavite, ne boste prejemali promocijskih ponudb. Ne glede na vaše nastavitve ob prijavi vam Endless Pools iz administrativnih razlogov občasno lahko pošlje programsko e-sporočilo, kot je opisano v odstavku "Deljenje osebnih podatkov – Druga določila".

Endless Pools vam omogoča, da na enostaven način odstranite svoje podatke iz naše podatkovne baze in v prihodnje ne prejemate več naših sporočil ali zaprete svoj račun.

  • Za odjavo pošljite e-sporočilo na e-naslov: webmaster@endlesspools.com.
  • Prosimo, da pri odjavi na način, kot je opisan zgoraj, upoštevate, da od dneva odjave dalje vaših osebnih podatkov ne moremo odstraniti iz podatkovnih baz hčerinskih podjetij in drugih poslovnih partnerjev, s katerimi smo že delili vaše osebne podatke.

Sprememba osebnih podatkov

V skladu z veljavnimi predpisi lahko zahtevate, da vam sporočimo, katere vaše osebne podatke hranimo, ter zahtevate, kjer je to možno, da vaše osebne podatke posodobimo, popravimo in/ali odstranimo iz naše aktivne baze podatkov, kjer so shranjeni. Vse zahtevane posodobitve in spremembe bomo izvedli v času, ki ga določajo trenutno veljavni pravni predpisi. Kjer je to z zakonom omogočeno, vam bomo zaračunali morebitne stroške, ki bodo nastali kot posledica izpolnjevanja vaših zahtev. Opozarjamo vas, da bodo kljub zahtevi za brisanje ali spremembo osebnih podatkov, nekateri podatki vseeno ostali v naši bazi, saj jih moramo hraniti zaradi vodenja evidence. Tovrstni podatki bodo ostali v naših podatkovnih bazah ter ne bodo odstranjeni ali spremenjeni.

Tovrstne zahteve morajo biti oddane v pisni obliki na e-naslov: webmaster@endlesspools.com. Za zagotavljanje zaupnosti bomo prej omenjene zahteve upoštevali samo v primeru, da ste jih poslali z e-naslova, s katerim ste se registrirali na naši spletni strani oz. nam ga posredovali na kakšen drug način. Prosimo, da pri tem upoštevate, da vam po oddaji takšne zahteve morda ne bomo mogli več zagotavljati tako visoke kakovosti in pestrosti storitev, kot ste ju bili vajeni pred tem. V določenih okoliščinah in v skladu s trenutno veljavno zakonodajo lahko zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo deliti z našimi poslovnimi partnerji oz. da jih podjetje Endless Pools ne sme več uporabljati. To lahko zahtevate z utemeljitvijo, da so bili podatki pridobljeni na neustrezen način ali niso bili uporabljeni v skladu z zakonom. Pisno zahtevo morate poslati na e-naslov: webmaster@endlesspools.com. Vse te zahteve se bomo trudili obravnavati dosledno, v skladu z veljavno zakonodajo.

Hramba osebnih podatkov

Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, da izpolnimo namene, ki so opredeljeni v tej Politiki, razen v primeru, da je daljše obdobje hrambe zakonsko predpisano ali dovoljeno.

Dodatek k Politiki zasebnosti podjetja Endless Pools

Ta spletna stran uporablja storitev za spletno analitiko ClickTale. ClickTale lahko beleži število klikov z miško, premike miške, pomikanje navzgor ali navzdol po spletni strani in katerokoli besedilo, ki ga vtipkate na tej spletni strani. ClickTale ne zbira osebnih podatkov, ki jih prostovoljno ne vnesete oz. oddate prek te splete strani. ClickTale ne beleži vaših spletnih navad na drugih spletnih straneh, ki ne uporabljajo storitve ClickTale. Več informacij je na voljo v Politiki zasebnosti o zbiranju informacij prek storitve za spletno analitiko ClickTale. Informacije, ki jih pridobimo prek storitve ClickTale, uporabljamo za izboljšavo svoje spletne strani in zagotavljanje vrhunske spletne izkušnje njenim uporabnikom. Storitev lahko onemogočite tu: http://www.clicktale.net/disable.html.

Spremembe Politike zasebnosti podjetja Endless Pools

Endless Pools si pridržuje pravico do sprememb te Politike. V primeru, da Endless Pools spremeni to Politiko, bodo spremembe objavljene tu. Prosimo, da redno spremljate to podstran, saj se z nadaljnjo uporabo spletne strani strinjate z vsemi morebitnimi spremembami Politike. V primeru, da Endless Pools spremeni to Politiko, bo objavljeno obvestilo, ki vas bo seznanilo s spremembami.

Vprašanja

Če imate kakršnakoli vprašanja o tej Politiki ali o tem, kako podjetje Endless Pools obdeluje vaše osebne podatke, nam pišite na e-naslov: webmaster@endlesspools.com.

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: