Napišite nam pišiteTelefon 02 30 00 070

Plavajte v domačem okolju

Bazen Endless Pool prinaša vse prednosti tradicionalnega bazena na majhnem prostoru.

Predstavljajte si lasten plavalni bazen, le nekaj korakov vstran, z ravno pravšnjo temperaturo vode, ki vsebuje manj klora kot pitna voda. Bazen, ki ga lahko postavite kamorkoli, znotraj ali zunaj, in ki je uporaben skozi vse leto za plavanje, vodno aerobiko, hidroterapijo ali družinsko zabavo.

Bazen Endless Pool je premišljeno zasnovan plavalni bazen za današnje sodobno bivanje. Bazen Endless Pool je majhen bazen z VELIKIMI prednostmi! Od leta 1988 je več kot 20.000 uporabnikov po vsem svetu spoznalo prednosti dnevne vodne vadbe v zasebnosti in udobju lastnega doma. Spoznajte jih tudi vi! Bazen Endless Pool so idealni za:

  • zdravje in dobro počutje
  • plavanje in vodno aerobiko
  • vodno terapijo
  • treniranje triatlona
  • zabavo z družino
  • čisti užitek

Vaše osebne podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Naročite brezplačni demo set in se prepričajte, kako dostopen in cenovno ugoden je lahko lasten bazen. Prisluhnite pričevanju naših strank in spoznajte celotno linijo plavalnih bazenov iz udobja domačega kavča.


Naročite BREZPLAČNI demo set in se prepričajte, kako lahko z bazenom Endless Pool izboljšate kakovost svojega življenja.

* Zahteva

Ups! Dosegli ste napako!

 
Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave: 

Vse prednosti tradicionalnih bazenih, in še več, v delčku prostora!